Veelgestelde vragen

Onze sleutelhangers worden gepersonaliseerd met een doming, zodat uw logo, afbeelding of boodschap er stijlvol uitziet en jaren zichtbaar blijft. De bedrukking in full color is krasvast en UV resistent wat ervoor zorgt dat de gepersonaliseerde sleutelhangers zeer duurzaam zijn.

Wij bieden diverse modellen sleutelhangers. Onze Flex key ring sleutelhanger is een op maat gemaakte sleutelhanger die in vrijwel elke vorm en maat geproduceerd kan worden. Dus ook in de vorm van uw logo.

Om aan elke wens te voldoen hebben we verschillende soorten sleutelhangers in ons assortiment. Zo is er voor elke toepassing een passend model. We hebben solide, metalen sleutelhangers, maar ook op maat gemaakte, lichtgewichte sleutelhangers

Om aan elke wens te voldoen hebben we verschillende soorten sleutelhangers in ons assortiment. Zo is er voor elke toepassing een passend model. We hebben solide, metalen sleutelhangers, maar ook op maat gemaakte, lichtgewichte sleutelhangers.

Artwork is het logo, de tekst of afbeelding die u graag op de sleutelhangers wilt laten printen. U kunt uw artwork sturen naar info@venditio.nl samen met de gewenste specificaties. Wij sturen u dan een digitaal voorbeeld van de sleutelhangers ter controle toe. Het artwork ontvangen we het liefst in een vector formaat (.eps, .pdf of .ai). Voor meer informatie over het aanleveren van artwork kunt u kijken op Aanleverinstructies voor artwork.

Wij hebben standaard samples op voorraad. Deze zijn kostenloos te bestellen via de link onderaan de homepage. 

Sleutelhangers kunnen in een kleine oplage besteld worden. De minimum bestelhoeveelheid is slechts 10 stuks.

Wij produceren de in eigen huis. Hierdoor kunnen wij uw bestelling op korte termijn produceren. De standaard productietijd is 5 werkdagen. Heeft u het product nog sneller nodig? Geen probleem! In overleg kunnen wij uw order sneller produceren. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ja, wij leveren ook naar het buitenland. Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven waar de zending naartoe gestuurd moet worden. De transittijden en verzendkosten kunnen variëren per land.

U kunt bij ons altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. U zit dan nergens aan vast. Hierna kunt u aangeven of u de offerte om wil zetten in een order. Het annuleren van een order is mogelijk tot het moment dat we een akkoord van u hebben ontvangen op de orderbevestiging en het digitale voorbeeld. Na uw schriftelijk akkoord kunt u de order niet meer annuleren, omdat uw bestelling na akkoord direct in productie worden genomen.

Wij verzenden de badges via een pakketdienst. Standaard levert de pakketdienst binnen 1 werkdag binnen Nederland en België. Voor leveringen in andere landen kan het wat langer duren. Wij leveren niet in het weekend.

Wij nemen klachten van onze klanten zeer serieus. Uiteraard doen we er alles aan om de producten te leveren zoals overeengekomen. Mocht het product desondanks niet naar tevredenheid werken of de opdruk afwijken van wat is overeengekomen, neem dan contact met ons op. U dient eventuele klachten binnen 5 werkdagen na levering per e-mail of per telefoon bij ons kenbaar te maken. Wij zullen uw klacht behandelen aan de hand van een fysiek exemplaar en/of foto's. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie van ons. Wanneer uw klacht gegrond is, zullen wij de bestelling kosteloos opnieuw maken en opsturen. Redenen voor een gegronde klacht kunnen zijn dat de opdruk afwijkt van het digitale voorbeeld of dat het product niet of onvoldoende functioneert. U ontvangt uw bestelling binnen 6 werkdagen. Vanwege de gepersonaliseerde aard van de producten is geld terug helaas geen optie. De foutieve producten kunt u naar ons retour sturen.

Keyringfactory en sleutelhangerfactory zijn een onderdeel van Venditio B.V. Venditio houdt zich bezig met het bedrukken van diverse promotieartikelen en relatiegeschenken. Met BadgeFactory heeft zij zich gespecialiseerd in badges in full color met korte levertijden en lage prijzen.